Nyheter


Föregående 10 Nästa 10
Triathlonresultat | Björsäters SK / Håkan 2017-08-05 (19:45)
Årets Triathlonresultat inlagda i fliken på vänster sida
Se Björsäters TriathlonInformation inför Triathlon i Björsäter | Tävlingsledningen 2017-08-04 (15:24)
145 föranmälda deltagare varav över 50 st i damklassen vilket är damrekord för oss! 21 grader i vattnet just nu. Vi har en uppmaning till alla deltagare: Om du kan, så parkera på parkeringen vid målområdet och cykla till starten (4 km). Då kan du också lägga skorna vid ditt startnummer. Startnummerlista finns uppsatt vid ingången till växlingsområdet f.o.m. ikväll. Anledningen är att ängen som vi har som parkering tyvärr gödslades för några dagar. Regnet gjorde att det värsta är borta så det går bra att parkera där men om man är känslig så kan det vara bra att veta. Den korta löpsträckan på ängen håller vi på att sanda.

Väkomna!


5 dagar kvar! | Leif Granström Tävlingsledare 2017-07-31 (19:52)
Nu är det bara 5 dagar kvar till Björsäter Triathlon. Kom in med anmälan innan torsdag kväll så är du med i utlottning av div. priser bl.a. ett presentkort på 1000 kr från Stadium! OBS! Föranmälan är riskfri, vi tar inget betalt om du inte dyker upp på lördag. Just nu har vi 102 föranmälda deltagare, betydligt fler än förra året vid samma tidpunkt.

Mer info finns under triathlonfliken till vänster.

Välkommen!


Bamsegympa i Björsäter | Malin Wikström 2017-07-27 (18:40)
Björsäters SK kommer i höst starta ”Bamsegympa” för barn mellan 3 och 6 år. Preliminärt kommer gympan hållas under 8 söndagsförmiddagar med start andra söndagen i september (10/9).

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp! Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

För att kunna planera verksamheten tar vi gärna emot (intresse)anmälningar redan nu, både för gymnasten och om någon förälder eller annan vuxen person kan tänka sig att vara hjälpledare. Ange barnets namn, födelsedatum och tröjstorlek samt kontaktuppgifter till dig som förälder/hjälpledare (mejladress och mobiltelefonnummer).

För att få delta i gymnastiken ska man vara medlem i BSK samt betala en aktivitetsavgift om 250 kr.

Mer detaljerad information om tider, bindande anmälan, inbetalningskort etc. kommer när vi satt ihop gruppen/grupperna.

För frågor och anmälan:
bskbarnochungdom@gmail.com

Besök även gärna bamsegympa.nu för mer information.


Årets Björsäter Triathlon närmar sig! | Tävlingsledningen Björsäter Triathlon 2017-07-17 (20:21)
Lördag 5 augusti är det dags för det 24:e Björsäter Triathlon. I dagsläget har vi 50% fler anmälningar än vi brukar ha så här långt innan tävlingsdagen. Var med du också oavsett om du är en "glad amatör" eller siktar på att ta hem vandringspokalen eller kanske rentav siktar på att bli mästare i Östgötaklassikern! Glöm inte heller bort lagstafetten, ett kul alternativ för kompisgänget, arbetskollegorna eller kanske familjen. Hoppas vi ses vid Byrumsbadet 5/8!


Succe för första loppet i Östgötaklassikern! | Tävlingsledningen Björsäter Triathlon 2017-07-02 (20:24)
Idag genomfördes Sturefors Triathlon, det första loppet av tre i Östgötaklassikern. Över 250 deltagare i dam- och herrklasserna, en formidabel succe! Nästa lopp i klassikern är Björsäter Triathlon och vi hoppas och tror på minst 200 anmälda vilket skulle innebära nytt deltagarrekord. All info (uppdaterad) finns i fliken "Björsäter Triathlon" till vänster. Kom ihåg att föranmälan är riskfri, vi tar inget betalt om du inte dyker upp på tävlingsdagen. Föranmälan innebär också att du är med i utlottning av priser, bl. a. en presentcheck på 1000 kr. Välkommen med anmälan!


Fira Midsommar i Björsäter! | BSK 2017-06-22 (16:34)
Välkommen till Björsäter på midsommarafton!

Traditionellt midsommarfirande med levande musik, lotterier, chokladhjul, luftgevärsskytte, straffsparkstävling, fiskdamm m.m. Servering med midsommarbakelse.
Program:
Start kl. 14
Ca kl. 15 klär vi midsommarstången
Ca kl. 16 börjar dansen

Plats: Sätervallen. Följ skyltning "Idrottsplats"


Byrumsbadet fräschas upp + Info om simskolan 2017 | Byrumsbadansvarig BSK 2017-05-25 (21:23)
Dasset har målats och fått renoverade dörrar. Målning av omklädningshytterna pågår. Snart är också en fräschare Byrumsbadskylt på plats.

Lite förhandsinfo om sommarens simskola: I år blir det simskola i två veckor, vecka 30 och 31! Glädjande är att det blir samma kompetenta simlärare (Elisabeth) som förra året. Mer info kommer.


Hemsida för Östgötaklassikern | Leif Granström 2017-05-22 (21:27)
Nu är hemsidan lanserad.
Gå in på: www.ostgotaklassikern.com
och läs om allt du behöver veta om den nya Triathlonutmaningen.


Östgötaklassikern Triathlon | Leif Granström 2017-05-18 (21:10)
Det är nu klart med ett samarbete i sommar mellan Triathlontävlingarna i Sturefors, Björsäter och Ekängen! Mer info kommer men här är en kortfattad information: Vi kallar det det "Östgötaklassikern Triathlon" Den som genomför alla tre loppen har klarat klassikern. Man får ett diplom och är med på en utlottning av ett pris värt 2000 kr efter sista loppet i Ekängen. Man tävlar också om att bli klassikervinnare. De 25 bästa damerna respektive herrarna i varje lopp får poäng i fallande skala och de som klarat alla tre lopp och har flest poäng vinner äran och ett pris värt 2000 kr. Ingen särskild anmälan behövs, man anmäler sig som vanligt till respektive tävling. Snart kommer en egen hemsida och facebooksida med mer information så håll ögonen öppna! Sponsor för tävlingen är traktens bästa affär för Triathleter, Cykelspecialisten i Linköpng.


Admin